Jeg jobber med visuell kommunikasjon innenfor print og web. Tar på meg alle type oppdrag innenfor mitt fagfelt. Kan jobbe på lokasjon hvis det lar seg løse med andre faste oppdrag. Tar gjerne på meg faste oppdrag. Har du behov for å løse enkle designoppdrag har jeg mulighet for å hjelpe deg med dette også.

Mine tjenester

Grafisk design

En gjennomtenkt visuell identitet skaper et helhetlig inntrykk og gjenkjennelse, den speiler blant annet hva bedriften/merkevaren driver med, hvilken bransje den er en del av, den skal også skille bedriften/merkevaren fra andre i bransjen. Magasindesign. Bokdesign. Pakningsdesign og emballasje. Logo og identitetsdesign. Brosjyrer. Annonser, DM. Profil-manual og merkevarebygging.

Fotoredigering

Jeg redigerer digitale bilder blant annet i Photoshop og Lightroom. Har du bilder du ønsker å redigere kan jeg fikse dette.

Web design

Jeg bruker WordPress som verktøy til å lage responsive nettsider og designe en god brukeropplevelse. WordPress bygger nettsider med HTML5 og CSS3, det er et fantastisk verktøy, og som grafisk designer er det både lett og gøy å jobbe med websider.

Foto

En selvlært foto-entusiast. Jeg tar gjerne på meg oppdrag utendørs i dine naturlige omgivelser. Er opptatt av levende bilder. Er opptatt av at sluttproduktet blir levende. Foto er en av mine lidenskaper, det er en hobby jeg har på fritiden. Som barn har jeg alltid vært opptatt av form, farge og komposisjon, dette er noe som gjenspeiler seg i bildene jeg tar.

Digital Markedsføring

Planlegging og gjennomføring av digital markedsføring. Kartlegge og optimalisere, få relevant økt trafikk og konvertering på nettsidene dine. Tilrettelegge for deling på nett. Hvordan lage godt innhold. Optimalisere nettsidene for søk på nett. Bruk av Google Analytics for analyse av trafikken på nettsidene dine.

Redigering

En av mine sterke sider er redigering av blader og bøker.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

La oss komme i gang