Jeg jobber med visuell kommunikasjon innenfor print og web. Tar på meg alle type oppdrag innenfor mitt fagfelt. Kan jobbe på lokasjon hvis det lar seg løse med andre faste oppdrag. Tar gjerne på meg faste oppdrag. Har du behov for å løse enkle designoppdrag har jeg mulighet for å hjelpe deg med dette også.

Mine tjenester

Grafisk design

En gjennomtenkt visuell identitet samler hele bedriftens kommunikasjon og inneholder som regel logo, grafiske elementer, fonter og farger. Den skaper et helhetlig inntrykk og gjenkjennelse. Speiler blant annet hva bedriften/merkevaren driver med og hvilken bransje den er en del av. Den skal også skille bedriften/merkevaren fra andre i bransjen. Eksempler på grafiske produkter er: Magasindesign. Bokdesign. Pakningsdesign og emballasje. Logo og identitetsdesign. Brosjyrer. Annonser, DM. Profil-manual og merkevarebygging.

Fotoredigering

Jeg redigerer digitale bilder blant annet i Photoshop og Lightroom. Har du bilder du ønsker å redigere kan jeg fikse dette.

Web design

Jeg har hovedfokus på å lage nettsider for små kunder. Jeg bruker WordPress til å lage nettsider som kan vises på alle skjermstørrelser og for å gi en god brukeropplevelse. WordPress er verdens mest utbredte publiseringssystem og det mangler ikke på muligheter og funksjoner. Jeg fokuserer på enkel navigering i nettsidene, moderne webdesign og søkemotor vennlighet. 

Foto

En selvlært foto-entusiast. Jeg tar gjerne på meg oppdrag utendørs i dine naturlige omgivelser. Er opptatt av levende bilder. Er opptatt av at sluttproduktet blir levende. Foto er en av mine lidenskaper, det er en hobby jeg har på fritiden. Som barn har jeg alltid vært opptatt av form, farge og komposisjon, dette er noe som gjenspeiler seg i bildene jeg tar.

Digital Markedsføring

Planlegging og gjennomføring av digital markedsføring. Kartlegge og optimalisere, få relevant økt trafikk og konvertering på nettsidene dine. Tilrettelegge for deling på nett. Hvordan lage godt innhold. Optimalisere nettsidene for søk på nett. Bruk av Google Analytics for analyse av trafikken på nettsidene dine.

Redigering

En av mine sterke sider er redigering av blader og bøker.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

La oss komme i gang