loading
Jeg er tilgjengelig for oppdrag
logo

visuell kommunikasjonKari Merete Enger

grafisk design, webdesign, digital markedsføring og foto

Grafisk design tips

Bruk kontrastrike farger: Bruk farger som skiller seg fra hverandre for å tiltrekke oppmerksomhet og skape et visuelt interessant design.

Typografi: Velg en passende skrifttype som passer til budskapet og stilen i designet.

Bildestørrelse: Pass på at bildene du bruker er av høy nok kvalitet og størrelse for å unngå at de blir uklare og pikselerte.

Bildeformat: Velg riktig filformat for bildene dine, avhengig av hvordan de skal brukes, for å sikre at de ser bra ut på alle enheter.

Skap balanse og oversikt: Rom / luft mellom elementene kan hjelpe til med å skille elementer og gi designet ditt en ryddigere og mer profesjonell look.

Hold det enkelt: Unngå å overfylle designet ditt med for mange elementer eller for mye tekst. Enkelhet kan være veldig effektivt.

Riktig kontrast: Kontrast mellom elementer kan hjelpe til med å fremheve viktig informasjon og hjelpe brukeren med å navigere gjennom designet.

Tenk på lesbarhet: Velg en skrifttype og størrelse som gjør teksten lett å lese, spesielt på mindre enheter som mobiltelefoner.

Få tilbakemelding: Få tilbakemelding fra andre på designet ditt, for å sikre at det er forståelig og effektivt.

Prøv forskjellige stiler: Prøv forskjellige designstiler og teknikker for å finne ut hva som fungerer best for det du prøver å formidle.

  • Del: