loading
Jeg er tilgjengelig for oppdrag
logo

visuell kommunikasjonKari Merete Enger

grafisk design, webdesign, digital markedsføring og foto

Her er noen eksempler på markedsføringsverktøy og -teknologier du kan utforske

Marketing automation: Dette er en teknologi som lar deg automatisere repetitive oppgaver, som e-postmarkedsføring og sosiale medieposter. Verktøy som HubSpot og Marketo er populære i denne kategorien.

Content management systems (CMS): CMS-er lar deg administrere og publisere innhold på nettstedet ditt uten å måtte kjenne til koding. Populære CMS-er inkluderer WordPress, Drupal og Joomla.

Customer relationship management (CRM): CRM-systemer hjelper deg med å organisere kundekontakt informasjon og salgsprosesser. Salesforce, HubSpot, Pipedrive, Zoho og Microsoft Dynamics er eksempler på populære CRM-plattformer.

Søkemotoroptimalisering (SEO): SEO-verktøy lar deg optimalisere nettstedet ditt for å rangere høyere i søkemotor resultatene. Verktøy som SEMrush og Moz kan hjelpe deg med å forbedre SEO-strategien din.

Analyse og rapportering: Dette inkluderer verktøy for å samle inn og analysere data om markedsføringsaktiviteter, som Google Analytics, Adobe Analytics og Hootsuite Insights.

Content Marketing: Dette inkluderer verktøy for å lage og distribuere innhold, som bloggplattformer, podcast-verktøy, videoredigeringsprogrammer og infografikkverktøy.

  • Del: