loading
Jeg er tilgjengelig for oppdrag
logo

visuell kommunikasjonKari Merete Enger

grafisk design, webdesign, digital markedsføring og foto

Profesjonelle app-verktøy for foto og video redigering

Adobe Photoshop Express

En mobilversjon av det populære bilderedigeringsprogrammet Photoshop, med funksjoner som justering av farge, eksponering og skarphet, og muligheten til å legge til filtre, tekst og rammer.

Last ned for iOS: Photoshop Express for iOS
Last ned for Android: Photoshop Express for Android

Snapseed

Et gratis bildebehandlingsapp utviklet av Google som er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter. Appen har en rekke funksjoner for å justere og forbedre bilder, inkludert justering av kontrast, lysstyrke og fargetoner, beskjæring og retting, spotjustering og selektiv justering av bestemte deler av bildet.

En av de mest populære funksjonene i Snapseed er «Selective Adjust», som lar brukerne velge spesifikke områder av et bilde for å justere farge og lysstyrke. Dette kan være spesielt nyttig for å fremheve bestemte elementer i et bilde eller fjerne uønskede skygger eller farger.

Appen har også en rekke kreative filtre og effekter, inkludert vintage, grunge og drama-effekter, som kan brukes for å gi bildene en mer kunstnerisk stil. I tillegg kan Snapseed brukes til å legge til tekst og rammer på bilder.

Samlet sett er Snapseed en allsidig bildebehandlingsapp som tilbyr et bredt utvalg av funksjoner og effekter for å forbedre og redigere bilder på en enkel og intuitiv måte.

Last ned for iOS: Snapseed for iOS
Last ned for Android: Snapseed for Android

Lens Distortions

Lens Distortions er en app som gir fotografer og videoprodusenter mulighetentil å legge til realistiske og kreative linse-effekter i deres bilder og videoer. Appen gir en samling av over 250 forskjellige linse- effekter, inkludert lyslekkasjer, støv, røyk, tåke og mer.

Med Lens Distortions kan du legge til disse effektene i etterbehandlingen av dine bilder eller videoer ved å bruke enkle skyvekontroller for å justere intensiteten og plasseringen av hver effekt. Appen gir også muligheten til å bruke flere effekter sammen for å skape mer komplekse og unike visuelle effekter.

Lens Distortions-appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter og kan kjøpes. I tillegg til appen tilbyr Lens Distortions også en rekke produkter, inkludert fotopakker, videopakker og lydpakker, som gir brukerne en bredere samling av effekter og filtre å velge mellom.

I sum gir Lens Distortions-appen og produktene fotografer og videografer muligheten til å legge til enestående og stemningsfulle linse-effekter i sine arbeider på en rask og enkel måte.

Last ned for iOS: Lens Distortions for iOS
Last ned for Android: Lens Distortions for Android

VFX Editing Tutorial by Matt Komo

Comparing the Best Photo Editing Apps for iPhone

  • Del: