loading
Jeg er tilgjengelig for oppdrag
logo

visuell kommunikasjonKari Merete Enger

grafisk design, webdesign, digital markedsføring og foto

Finne gode hashtags #

Her er noen tips til hvordan du kan finne gode hashtags:

Søk etter relevante hashtags: Start med å søke etter hashtags som er relevante for innholdet ditt. For eksempel, hvis du legger ut et bilde av et solnedgang, kan du søke etter hashtags som #solnedgang, #naturskjønnhet, #reise, osv. Dette vil gi deg en liste over relevante hashtags som du kan bruke i innlegget ditt.

Bruk Instagram-søk: Instagram-søk kan være en flott måte å finne hashtags som brukes av andre brukere. Søk etter et relevant søkeord, og se på hashtags som dukker opp i søkeresultatene. Dette kan gi deg en ide om populære hashtags og hvordan du kan bruke dem i innholdet ditt.

Bruk Instagrams «Related Hashtags»: Når du søker etter en hashtag på Instagram, vil du se en liste over relaterte hashtags. Disse kan være nyttige for å utvide søkeområdet ditt og finne flere relevante hashtags.

Bruk et hashtag-verktøy: Det finnes flere verktøy tilgjengelige som kan hjelpe deg med å finne populære og relevante hashtags. Noen populære verktøy inkluderer Hashtagify, All Hashtag, og Ritetag. Disse verktøyene vil gi deg informasjon om popularitet og relevans for forskjellige hashtags.

Lag dine egne hashtags: Hvis du har en spesiell kampanje eller merkevare som du vil fremme, kan det være lurt å lage dine egne hashtags. Velg en hashtag som er unik og enkel å huske, og bruk den i alle dine innlegg og markedsføringsmateriell.

  • Del: