loading
Jeg er tilgjengelig for oppdrag
logo

visuell kommunikasjonKari Merete Enger

grafisk design, webdesign, digital markedsføring og foto

Snapchat markedsføringtips

Opprett en bedriftskonto: For å markedsføre på Snapchat må du først opprette en bedriftskonto. Dette gir deg tilgang til funksjoner som annonsering og analyseverktøy.

Lag engasjerende innhold: Snapchat er en plattform som er kjent for sin underholdende og uformelle natur, så det er viktig å lage innhold som appellerer til denne tonen. Prøv å skape interessant og engasjerende innhold som vil holde publikummet ditt interessert og underholdt.

Annonsering: Snapchat tilbyr flere annonseringsalternativer, inkludert bilde- og videostillinger, sponsede filtre og linser, samt annonser i Discovery-delen av appen. Det kan være lurt å utforske forskjellige alternativer for å finne ut hva som fungerer best for deg og din bedrift.

Bruk Snapchat Stories: Stories-funksjonen på Snapchat er en av de mest populære funksjonene på plattformen. Du kan bruke Stories til å dele øyeblikk fra bedriften din, gi en «bak kulissene» -titt på din virksomhet eller til og med kjøre en kampanje.

Engasjer publikummet ditt: Snapchat gir deg muligheten til å engasjere publikummet ditt gjennom funksjoner som quizzer, konkurranser og spørsmål og svar. Dette kan være en flott måte å bygge opp en lojal følge og øke interaksjonen med kundene dine.

Analyser resultatene: Til slutt er det viktig å analysere resultatene av markedsføringskampanjene dine på Snapchat. Snapchat tilbyr analyseverktøy som kan hjelpe deg med å evaluere suksessen til kampanjene dine og gjøre justeringer hvis nødvendig.

  • Del: