loading
Jeg er tilgjengelig for oppdrag
logo

visuell kommunikasjonKari Merete Enger

grafisk design, webdesign, digital markedsføring og foto

SoMe trender

Videoinnhold: Videoinnhold har vært en stigende trend de siste årene. Plattformer som TikTok, YouTube og Instagram vil fortsatt være populære for å dele og se på videoer.

Økt bruk av virtuell og utvidet virkelighet: Bruk av virtuell og utvidet virkelighet vil fortsette å øke. Plattformer som Snapchat og Instagram har allerede tatt i bruk denne teknologien, og flere vil følge etter.

Fokus på personvern: Med stadig flere bekymringer rundt personvern vil fokus på personvern og sikkerhet fortsette å øke. Plattformer vil sannsynligvis fokusere på å beskytte brukernes personlige data.

Nye former for sosial handel: Sosial handel vil fortsette å øke i popularitet, med flere plattformer som vil tilby funksjoner for å gjøre det lettere for brukere å kjøpe produkter direkte fra appene.

Bruk av stemmesøk: Stemmesøk vil fortsette å øke i popularitet, og plattformer vil sannsynligvis tilby flere funksjoner for å gjøre det lettere å søke og finne innhold ved hjelp av stemmen.

Fokus på bærekraft: Bærekraft vil fortsette å være en viktig trend, og plattformer vil sannsynligvis fokusere på å tilby verktøy og funksjoner som gjør det lettere for brukere å ta mer bærekraftige valg.

Mer interaktivt innhold: Interaktivt innhold, som spørreundersøkelser, quizer og utfordringer, vil fortsette å øke i popularitet og være en viktig del av markedsføringen på sosiale medier.

Økt bruk av kunstig intelligens: Kunnskapsbaserte systemer og maskinlæring vil fortsette å spille en stor rolle i sosiale medier, og plattformer vil sannsynligvis tilby mer automatisering og personalisering av innhold.

Bruk av micro-influencere: Micro-influencere kan gi mer troverdighet til merkevarene.

Mer fokus på mental helse: Sosiale medier har tidligere blitt kritisert for å påvirke mental helse negativt, og plattformer vil sannsynligvis tilby mer støtte og verktøy for å hjelpe brukere med å ta vare på sin mentale helse.

  • Del: